.

Om Oss


Vi är ett komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid scenbyggnation, access teknik, ställningsentreprenader, puts och fasad, renoveringar samt byggtjänster inommtill- och ombyggnader, renoveringar m.m. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i hela Skandinavien med bas i Stockholm.

Fönsterbyten glasbyte ROT

Tjänster

  1. Husbyggnationer
  2. Renoveringar
  3. Totalentreprenad
  4. Access Teknik
  5. Scenteknik

.

.

Totalentreprenad totala lösningar brf

Flexibilitet


Företaget har genom väl utförda entreprenader, tydlig dialog och serviceanda utvecklat verksamheten och jobbar idag med många återkommande kunder och via rekommendation. Vi ser lösningar där andra ser problem.

.

.

Vi skapar bredd i en bransch som är smal


Företaget har fyra verksamhetsområden:  Ställningsentreprenad, Rep och Access arbeten, Scenbyggnationer och byggtjänster. Vår bredd gör att vi kan utföra helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Lossning etablering förvaring

.

.

Svenska Dörrar och fönster

Säkerhet först


Vi tar säkerhet på stort allvar. Vi är certifierade och innehar behörighet inom bl.a. höghöjds entreprenad och rope access. Företagets anställda utför löpande vidareutbildningar för att hålla oss ajour i nya tekniker, dagens miljökrav och säkerhetsförskrifter. Vi använder oss endast av kvalitetsmaterial från de beprövade leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för hållbara, funktionella lösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar. Vi har God ekonomi samt F-Skattsedel.

.

.

Har du ett projekt för oss?

Kontakta oss för mer information och frågor hur vi kan hjälpa er i ert nästa projekt!

  .